Salo Tech Oy

Aurinkoista energiaa Salosta, jo vuodesta 1978.

Me uskomme, että aurinkoenergiassa on tulevaisuus!

Jo yli neljän vuosikymmenen ajan olemme luoneet ratkaisuja, jotka ovat auttaneet vähentämään fossiilisten polttoaineiden käyttöä.

Vuosien suunnittelu- ja kehitystyön tuloksena olemme luoneet useita teknologioita, joiden myötä olemme saaneet avattua maailman ensimmäisen täysin automatisoidun aurinkopaneelitehtaan Saloon.

Automatisoinnin avulla optimaalista laatua

Tuotantolinjan automatisointi on antanut meille mahdollisuuden optimoida tuotantoprosessiamme ja asettaa korkeammat laatustandardit tuotteillemme.

Tämän johdosta paneelimme ovat aina korkealaatuisia, kestävät vertailun ulkomaisiin kilpailijoihin ja toimivat maailmanluokan aurinkosähköjärjestelmien perustana.

Puhdas energia kuuluu jokaiselle!

Haluamme helpottaa aurinkosähköjärjestelmien integrointia yhteiskuntaamme. Voit rakentaa toiveidesi mukaisen aurinkosähköjärjestelmän valikoimastamme löytyvien kennotyyppien ja värivaihtoehtojen avulla.

Pyrimme määrätietoisesti olemaan alamme parhaimmistoa ja asettamaan standardit tuotteiden laadulle ja energiantuotannolle. Tavoitteenamme on pysyä innovatiivisena ja luoda uusia kustannustehokkaita tuotteita ja ratkaisuja, jotta jonain päivänä fossiilisille polttoaineille ei olisi enää tarvetta.